Kto sme?

O nás

Príbeh Noworku začal v roku 2017, kedy sa jeho zakladateľ, Marek Kapičák, vrátil z Írska. Sen vytvoriť priestor, kde sa môžu stretávať a pracovať ľudia z rôznych oblastí veľmi rýchlo nadobudol jasné kontúry. Krásne priestory v centre Námestova sa postupne začali napĺňať nielen moderným vybavením, ale i prvými nadšencami.

Netrvalo dlho a NOWORK.SK sa stal útočiskom desiatok šikovných talentov. Pre veľký úspech sme otvorili pobočku aj v Dolnom Kubíne. Dodnes sa za naše stoly posadilo množstvo ľudí, usporiadali sme prednášky, diskusie a eventy, ktoré viedli inšpiratívni ľudia z celého Slovenska.
NOWORK.SK

Námestovo

Prvá coworking centrum na Orave, obsadené mnohými šikovnými ľuďmi z Oravy, príležitostne aj z iných častí Slovenska. Okrem stálych stolových miest ti v tomto priestore ponúkame aj flexibilné miesta, súkromné kancelárie, veľkú oddychovú zónu s kalčetom či šípkami a kuchynku.

Ponúkané služby:

NOWORK.SK

Dolný Kubín

NOWORK.SK v Dolnom Kubíne je o čosi menší, preto v ňom poskytujeme len fixné pracovné miesta a konferečnú miestnosť.

Ponúkané služby:

Eventy v NOWORK.SK

NOWORK.SK je aj miestom pre šírenie nápadov, know-how a budovania komunity. Organizujeme a hosťujeme rôzne diskusie, prednášky a workshopy. Naše dvere sú otvorené aj študentom, ktorí sa o fungovaní tohto priestoru chcú dozvedieť viac.

Hľadáte priestor pre Váš event?

Kontaktný formulár

Napíšte nám